Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/anunturiarad/public_html/system/library/cache/file.php on line 32Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/anunturiarad/public_html/system/framework.php:42) in /home/anunturiarad/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 157Notice: getimagesize(): Read error! in /home/anunturiarad/public_html/catalog/model/tool/image.php on line 14Notice: getimagesize(): Read error! in /home/anunturiarad/public_html/catalog/model/tool/image.php on line 14Notice: getimagesize(): Read error! in /home/anunturiarad/public_html/catalog/model/tool/image.php on line 14Notice: getimagesize(): Read error! in /home/anunturiarad/public_html/catalog/model/tool/image.php on line 14Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/anunturiarad/public_html/system/library/cache/file.php on line 32

MATERIAL:TEXTIL.

TALPA:CAUCIUC.

CULOARE:ALBASTRU SI ALB.

Converse este mai mult decât un simplu pantof. Converse este o poveste de legendă, cu eroi şi inovatori uniţi prin dragostea pentru sport. Marca a fost fondată de Marquis M. Converse in 1908, ca brand de încălțăminte american autentic, ce reprezintă sute de ani de istorie sport şi inovaţie adusă încălţămintei sportive.

Converse a revoluţionat industria încălţămintei în 1917 când industriaşul domn Converse a început să folosească tălpile din cauciuc vulcanizat şi fețele din pânză în loc de talpa şi fața din piele. Avantajele acestor inovaţii sportive au fost recunoscute pentru prima oară de Chuck Taylor, o figură proeminentă din lumea baschet-ului, care a devenit primul jucător sponsorizat din lume.
Numele său apare pe toţi pantofii Converse, precum şi pe cei din colecţia ALL STAR. The Chucks, cel mai popular model, înseamnă încă până în ziua de astăzi mult mai mult decât pantofii de antrenament din vremurile vechi. Marca s-a născut împreună cu dezvoltarea baschetului şi de atunci Converse nu numai că a devenit o modă a străzii în sine, dar este totodată şi un simbol al individualităţii şi originalităţii.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Tenisi Converse unisex All Star Ct Ox Classic-M9622C

  • Product Code: M9622C
  • Availability: In Stock
  • $309.00
  • $219.00

  • Ex Tax: $219.00

Available Options